Carte de oaspeți

scrieți un mesaj
Dragason 2015-11-04

Am sa pun o intrebare pe un site public, dupa ce ati inceput ceva de care m-am bucurat foarte mult, dar nu ma prea ajuta, din contra se pare ca unul dinre santuri cel care nu este terminnat pana in coasta si drenat in asa fel incat apa pluviala sa se imparta in mai multe directii, se scurge toata apa de pe drum si-a tras si vecinul meu o conducta sa se scurga apa din dreptul casei lui, si uite asa s-a format un nod de acumulare a apei exact in mijlocul casei taranesti dinspre drum, in asa fel incat am crapaturi pe peretii ineriori de o jumatate de cm. Acui o fi oare vina? a mea in nici un caz, eu doresc sa indepartam intr-un fel excedentul de apa, dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni atata timp cat nu este afectat personal. Deci.... dle Primar va multumesc jpentru ce ati facut dar ar fi bine sa terminat lucrarea, si chiar de ce nu un sant de scurgere si pe partea opusa gospodariei mele, asa cum a fost cu multi ani in urma.Intrebare: de ce ati acceptat largirea gospodariilor in asa fel incat sa nu lasati loc de santuri? unii s-au extins ilegal altii poate cu aprobare, dar cine trebuie oare sa deschida OCHII MARI? pentru ca la tara oamenii isi trag cenusa pe spuza lor, nu-i intereseaza decat propriul interes, in rest..... sa se aleaga praful. Se pare ca nici DVS nu va dati in vânt in a rezolva problemele satenilor,intrebati-l pe dl.Ion Ilie cum de a reusit sa aiba gradina plina de apa desi a inaltat-o cu 7 remorci de pamant? Raspuns: isi fac oamenii santuri asa cum doressc fara sa se gandeasca unde ajunge apa, totul este sa plece de la ei. Si Dvs ce faceti? de ce nu va intereseaza? Ce faceti cu canalizarea? oamenii au WCuri in curte, toata mizeria intra in panzA FREATICA SI MULTI DINTRE EI folosesc apa ca apa menajera, pai la 15mii de metri patrati sunt 15 WC uri in curte cum credeti dvs. ca este apa din puturi sau fantani? Fratilor este dezastru! eu sincer va spun ca ma infior când vad atata nelgijenta. Vom trai si vom mai vedea ce va fi!

Daniela Ana Costache 2014-12-05

O carte interesanta aceasta monografie a comunei dumneavoastra. Am mai citit monografii de localitati dar aceasta e tare interesanta. Am inteles ca zilele acestea o sa apara si monografia localitatii mele de bastina Rociu. O astept cu nerabdare.

Ivascu Daniela 2013-05-07

M-a impresionat mult monografia comunei dumneavoastra si vreau sa felicit intreaga echipa care a lucrat la redactarea ei, in special pe autori.

Maria (Ivan) 2013-02-18

Cand am putin timp mai intru si mai vad ce mai este nou in comuna in care m-am nascut si am copilarit, as vrea sa gasesc prieteni cu care am fost la scoala cu care am facut naveta de la izbasesti pana la scoala generala din central comunei, cea veche. I-mi aduc aminte cand invatam in cladirea din spate care se numea camin…am invatat in amandoua incaperile de fapt cred ca in patru ani de scola am invatat cam prin toate… I-mi aduc aminte de profesorii nostri de atunci si cateodata i-mi spun de ce nu au cerut mai mult de la noi pt ca daca stau si ma gandesc din generatia mea nu multi au ajuns sa abia un job cat de cat decent, acei profesori care aud ca unul cate unul se duc… Doamna Dumitrascu plecata dintre noi de curand, i-mi aduc aminte de domnul director Corbu care saptamanal ne strangea in careu sa ne citeasca ‘alta nota telefonica’ i-mi aduc aminte de practica scolara de la inceput de an in septembrie si de interzicerile de a merge la biserica de sarbatori. I-mi aduc aminte de cat de putin aveam atunci si cat de fericiti si normali eram, mergeam 4km pe jos pana la scoala, iarna treceam prin sau peste nametii de zapada din dreptul Motrojenilor fara ca macar sa ne treaca prin minte ca puteam chiuli, azi in tara in care traiesc daca ninge si zapada este de 5cm se inched scolile din motive de safety, adica sa nu se produca vreun accident sis a fie scola trasa la raspundere. I-mi aduc aminte cu o colega mai mare ca mine cu un an, pe nume Argentina din Vlascuta a primit un bulgare de zapada in ochi si cred ca a si pierdut vederea, nu a fost nimeni tras la raspundere. Voi de ce va aduceti aminte? Felicitari primarului pt ce face pt comuna, se poate mai mult mai ales ca sunt multu bani Europeni la dispozitie, folositii bine!!

Maria (Ivan) 2013-02-14

Cand am putin timp mai intru si mai vad ce mai este nou in comuna in care m-am nascut si am copilarit, as vrea sa gasesc prieteni cu care am fost la scoala cu care am facut naveta de la izbasesti pana la scoala generala din central comunei, cea veche. I-mi aduc aminte cand invatam in cladirea din spate care se numea camin…am invatat in amandoua incaperile de fapt cred ca in patru ani de scola am invatat cam prin toate… I-mi aduc aminte de profesorii nostri de atunci si cateodata i-mi spun de ce nu au cerut mai mult de la noi pt ca daca stau si ma gandesc din generatia mea nu multi au ajuns sa abia un job cat de cat decent, acei profesori care aud ca unul cate unul se duc… Doamna Dumitrascu plecata dintre noi de curand, i-mi aduc aminte de domnul director Corbu care saptamanal ne strangea in careu sa ne citeasca ‘alta nota telefonica’ i-mi aduc aminte de practica scolara de la inceput de an in septembrie si de interzicerile de a merge la biserica de sarbatori. I-mi aduc aminte de cat de putin aveam atunci si cat de fericiti si normali eram, mergeam 4km pe jos pana la scoala, iarna treceam prin sau peste nametii de zapada din dreptul Motrojenilor fara ca macar sa ne treaca prin minte ca puteam chiuli, azi in tara in care traiesc daca ninge si zapada este de 5cm se inched scolile din motive de safety, adica sa nu se produca vreun accident si sa fie scola trasa la raspundere. I-mi aduc aminte cum o colega mai mare ca mine cu un an, pe nume Argentina din Vlascuta a primit un bulgare de zapada in ochi si cred ca a si pierdut vederea, nu a fost nimeni tras la raspundere. Voi de ce va aduceti aminte? Felicitari primarului pt ce face pt comuna pe care o vizitez destul de des, se poate mai mult mai ales ca sunt multi bani Europeni la dispozitie, folositii bine!!

Mihai 2012-08-02

Istoria localitatii Stolnici este o carte bine documentata. Dar...intr-adevar... despre echipa de fotbal Energia Stolnici de ce nu a-ti scris nimic ? Macar o poza si cateva cuvinte merita sa scrieti. Eu am locuit in Harsesti si mergeam la meciurile echipei din Stolnici.

Costache 2012-07-25

De ce nu puneti pe acest sait mai multe fotografii cu locurile si oamenii de seama ai comunei ?? In monografie aveti niste fotografii exceptionale care ar trebui valorificate. Sa aveti mult succes in tot ceea ce intreprindeti.

Cornelia 2012-06-27

Lucrarea monografica a localitatii Stolnici este bine documentata. Am citit si alte monografii de localitati dar aceasta este una din cele mai bune. In afara textului propriu-zis apreciez si numarul mare de poze existente in carte, unele dintre ele fiind extrem de valoroase. Felicitari autorilor.

Cristi 2012-06-15

Exact...unde mai e echipa de fotbal de odinioara, mai exista Energia Stolnici ? In ce divizie mai este ?

Mihaela Panaitescu 2012-06-14

Cum pot intra in posesia unei carti a Stolniciului. In ce librarie este?

Dragos 2012-06-12

Felicitari pentru monografie.

George 2012-06-10

Felicitari! Este una dintre cele mai frumoase monografii din tara. Felicitari autorilor si primarului.

Petre Mihai 2012-06-10

Cum pot intra in posesia unei monografii? Se gaseste cumva in librarii?

Georgiana Mihailescu 2012-06-07

Felicitari pentru comuna Stolnici ca are o monografie, pe cand una si la Lunca Corbului ?

Costel Iordache 2012-06-07

Felicitari frumoasei comune Stolnici, locul de nastere si copilarie al meu. Am 55 de ani si va spun cu indignareca autoritatile de la Stolnici mai trebuie sa faca ceva important, sa readuca echipa de fotbal la un nivel ridicat. Imi aduc aminte cum se umplea stadionul sa urmarim pe Energia Stolnici. Va rog frumos, hai sa facem o echipa frumoasa la Stolnici.